SephorahCircles

Circles of sources

Behandling

Selve behandlingen

 


Kort før behandlingen skal du drikke omkring 2 liter varmt vand, traditionelt vil nogle stammer drikke masato (en drink fremstillet af yuca-roden) eller chapo (en drink lavet af bananer). Dette vil hjælpe dig i processen med at kaste op, og det reducerer de ubehagelige virkninger af behandlingen.


Derefter tændes / brændes, en tamshi (en tynd vinstok, der traditionelt bruges til at fremstille kurve) eller røgelsespinde. Den glødende ende bruges til at brænde huden overfladisk. Denne procedure udføres på et kropsområde, der bliver valgt på forhånd. Der vil være flere punkter brændt ind i huden (antallet varierer fra person til person). Derefter fjernes det forbrændte lag af huden, og sekretionen påføres sårene. Til dette formål blødgøres sekretionen på pinden ved hjælp af et par dråber vand eller spyt og rulles i små kugler. På hvert afbrændings sår påføres en af ​​kuglerne.


Det skal tages i betragtning, at afhængigt af hudtype og efterpleje kan disse brændende mærker være synlige i mange måneder bagefter. 

Behandlings forberedelse


Vi anbefaler at du holder dig til en let diæt nogle dage før behandlingen - det anbefales, at du ikke indtager friture stegt, krydret mad eller mad, der er meget svært, at fordøje minimum dagen inden. Desuden skal du give afkald på, alkohol, stoffer (hvis ikke i tilfælde af afhængighed) og seksuelle aktiviteter. 

Dette kan hjælpe med at få en meget dybere rensning, og du kan derfor drage større fordel af behandlingen.


Kambo har den bedste effekt, hvis du bruger den på tom mave. Derfor skal du være fastende i cirka 12 timer før behandlingen og kun drikke vand.


Under behandlingen anbefales det, at have behageligt / løst tøj på. 


Der skal tages hensyn til, at hele behandlingen kan tage omkring 2 timer, og det tilrådes ikke at have nogen tidsplaner efter sessionen, da man i nogle tilfælde kan have brug for, at hvile og have tid til integration.

KAMBO 

Behandling/Forbedredelse

Forbedredelse

Start behandling

Aalborg 


Copyright © All Rights Reserved