SephorahCircles

Circles of sources

Effekt & virkning
Fysisk


Vi har i mange tilfælde observeret, at Kambo afgifter kroppen, styrker immunsystemet og aktiverer selvhelbredelse i kroppen. Det er et naturligt antibiotikum, antiviralt og antifungalt middel og, dræber derved bakterier, vira og svampe. Det er antiinflammatorisk, renser blodet og kan forbedre det generelle velvære.


Undersøgelser viser, at nogle af peptiderne i Kambo kan være meget effektive til behandling af Alzheimer, Parkinsons sygdom, infertilitet, hepatitis, kræft, AIDS og andre alvorlige tilstande. Selvom der ikke er nogen tvivl om den brede vifte af anvendelser af Kambo, er det nødvendigt at finde den rigtige behandling, der er specifik for hver person og tilstand. Regelmæssigheden af ​​behandlinger og korrekt dosering er også vigtig for at have de mest kontinuerlige gavnlige virkninger.


Der er ikke udført nutidig klinisk forskning på mennesker for, at illustrere dens helbredende karakter. Derfor er vi nødt til at være tålmodige, før vi officielt kalder Kambo en decideret medicin, men der er et stort antal mennesker, der har oplevet Kambo's styrke og helbredende egenskaber. Vi har set Kambo hjælpe mange mennesker med en stor række tilstande, herunder 

allergier, hudsygdomme, astma, gigt og led lidelser, kroniske smerter og infektioner, malaria, diabetes, borrelia, epilepsi, depression, efter kemoterapi, sygdomsforebyggelse samt mange flere


EnergiDet er meget individuelt hvordan - folk oplever, at have det, lige efter en behandling med kambo. Nogle er meget energifyldte, lette, og spruler af liv, andre er meget trætte lige efter. Det kan tage dage eller op til en uge - før kroppen, og sindet, rigtigt har intigreteret  behandlingen, og det kan samtidig ske lige efter behandlingen. Begge dele er helt normalt. 


Stammemændene i Amazonas bruger kambo sekretet til at rydde sig for “paneme” (uflaks-negativ energi).

Efter  behandlingen føler de fleste en stærk optimisme og klarhed i sindet. Du kan føle dig genopladet i styrke og udholdenhed, og være i stand til at nå dine mål. Det siges, at alt flyder lidt bedre i livet efter at have taget Kambo. Dette siges fordi eksternt tiltrækker vi altid det, der foregår internt.


Matses-stammen bruger Kambo til, at få bedre held når de jager, og for at fange et stort dyr. I den vestlige kultur kan vi bruge kambo til at forbedre vores hverdag, såsom at finde et job og få mere succes i det, hvilket kan svare til arkaiske ønsker om at være den bedste jæger.

What people say `

Copyright © All Rights Reserved