SephorahCircles

Circles of sources

AMAZON JUNGLEN


SephorahCircles - direkte fra Amazona Junglen, til Danmark / Europa. 


Hos SephorahCircles arbejdes der udelukkede ud fra KN's retningslinjer. Alle facilitatoer, du vil møde igennem SephorahCircles har gennemgået samme træning i Amazon junglen. Træningen er ledt af orginasasionen KamboNaturista.com og foregår i tæt samarbejde med Matés stammen. 


Alle practitioner gennemgår en dieta under deres træning i junglen. Dietaen udgør otte dages isolation, i deres tambo/hut (Jungle hytte, med vægge lavet af flue-net) Practitionerner er under dietaen skærmet fra andre mennesker, og lever under en stram diæt. Kosten indeholder ingen former for krydderi, fedt, sukker, eller salt. Det er ikke tilladt, at ændre kroppens naturlige process. Det betyder, at det ikke er tilladt, at bruge sæbe, børste tænder, klippe negle mm. Det er heller ikke tilladt, at modtage udefra kommende information, i form af læsning, musik, tale.


Under dietaen er det tilladt, at meditere, øve kambo sangem og selvfølgelig, at modtage Kambo. Practitionerne påfører selv kambo medicinen på egen krop - under opsyn af deres træner. Formålet er, at de oplever og lærer processen, at kende fra alle vinkler. 


Dietaen forstærker forbindelses mellem practitioner og frøen.

Der skabes et bånd, 


Copyright © All Rights Reserved